dimarts, 1 de febrer del 2011

#Amposta Les queixes de la zona comercial

Amposta: Camí d'aigua a la zona comercialDilluns al ple de l'Ajuntament d'Amposta es va tratar el problema de queixes de veïns del centre comercial Futuro Ciudad Amposta pel soroll que fan els generadors instal·lats al carrer. Els generadors són necessaris perquè el centre no disposa encara de subministrament elèctric. Els generadors fan soroll i, vivint uns quants carrers enllà, no seria la primera nit que surto a tirar les escombraries i puc escoltar el soroll. Entenc que qui viu més prop es queixi. També entenc que és un problema transitori. Ara bé, segons les cròniques del ple, l'alcalde va minimitzar les queixes per ser una zona poc poblada. Em sembla inadmissible perquè qui pateix el soroll té dret a queixar-se i a ser escoltat. El problema és que qui plantejava la pregunta al ple era el portaveu socialista i això sempre convida a anar a la contra a la nostra ciutat.



Fa uns pocs dies que Amposta sortia a la televisió per la mala planificació de les obres al centre de la ciutat. Aleshores hi havia queixes de mala planificació i de tracte de favor al nou centre comercial, entre altres coses per l'aparcament gratuït del qual disposava. L'alcalde ho negava i deia que l'aparcament l'havia posat l'empresa, no l'Ajuntament. Suposo que era així però, pensava que el descampat del costat de la comisaria dels Mossos d'Esquadra no era propietat de l'empresa. Segurament m'equivocava. Ara bé, no cal ni dir que l'Ajuntament amb la zona lúdica de Tosses i la zona comercial del costat del cementiri ha mostrat un entusiasme que als comerciants de dins de la ciutat és normal que els molesti.

Ara bé, segur que al darrere de totes les queixes poden situar els socialistes ampostins. No dic ERC perquè les seves crítiques a l'equip de govern acostumen a mesurar-les molt més. I no sé de què es preocupen. Al final, per molt criticats que siguin, saben que els tornaran a votar. Així doncs, què costa reconèixer els errors?

Creative Commons License + GNU FDL

1 comentari:

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Com ampostí hauries d'estar acostumat a aquestes coses i ja ho hauries de sorprendre't. La sorpresa seria que l'equip de govern admetés errors...
De totes formes estic d'acord amb tu respecte que, arribades les eleccions la gent, per molt empipada que estigui, els tornarà a votar. Jo aquesta situació ja la vaig viure a Santa Bàrbara. Allí tots criticaven Don Pepe, però a l'hora de la veritat, majoria absoluta.
Vull dir-te que ERC va denunciar el tema del carril bici i que s'havia "donat" a empreses de fora de la ciutat.