dijous, 17 de febrer del 2011

#LiraAmpostina #crisi La Lira, els diners perduts i els que s'han de lligar

Arran de la notícia sobre el concert de La Lira amb la col·laboració de Joan Manuel Serrat, es podia llegir també a El Punt que l'alcalde d'Amposta està fent gestions amb el Departament d'Ensenyament per trobar una solució vàlida per a La Lira i a La Filha. Pot ser còmic i indignant si al final la solució que es proposa a les dues entitats és optar pel camí de l'escola municipal. Serà còmic perquè després d'intentar convèncer la gent que era dolent per a una entitat -va arribar un moment en què no se sabia ben bé si era bo  o dolent per a La Lira/La Filha, si es llegien les declaracions de l'alcaldia-, ara hauran de convèncer que és la millor opció i que és bona. Serà indignant perquè significarà haver perdut molts de diners corresponents al curs actual, cosa que implica un esforç extra de tota l'entitat per treure diners d'on sigui.

I com que suposo que no es voldrà quedar en evidència la proposta que es presentarà no serà la del model basat en escoles municipals, o bé ens voldran convèncer que en realitat no és el mateix. Temps al temps. Ja perduts els diners, almenys que aconsegueixin un model adequat i de durada per al finançament de les dues escoles de música.

Creative Commons License + GNU FDL

2 comentaris:

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Després de 24 anys hauríem d'estar acostumats a aquests tipus de comportaments "socials".
Amposta té el que es mereix i si no li posa remei ningú, seguira tenint el que es mereix. Que després no plori ningú.

Anònim ha dit...

Suposo que el problema mentre estava el tripartit era que:
Abans havien d'anar a parlar a la Generalitat amb els partits de l'OPOSICIÓ

Ara, tot son punts i costa avall, amb la generalitat de CARA.

Se faran la foto, tots contents i donde "dije digo digo Diego", fins i tot si tenen pressa pot entrar al programa electoral de les municipals.