dissabte, 19 de febrer del 2011

#política #municipals2011 #Tortosa La llista del PSC tortosí

Arriben les municipals i anem coneixent les llistes de les diferents poblacions. Fa poc veia a la televisió la presentació de part de la llista del PSC de Tortosa. Em va sorprendre la presència d'Antoni Sabaté, amb càrrecs en els dos governs tripartits però, a més ex-alcalde de Flix durant 8 anys. Sabaté és el candidat a l'alcaldia de l'EMD de Jesús, on resideix actualment. Potser la seva residència a l'EMD serveix per justificar-ho però, penso que no és un exemple d'una llista renovadora incloure'l. De fet, encara no entenc com el PSC de Tortosa no va emprendre un canvi més profund a la llista després del que van dir les urnes el 2007. Potser necessiten una altra patacada el 2011.

Creative Commons License + GNU FDL

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Veig que això de les alcaldies a l'EMDs ha fet furor. A una EMD no n'hi ha d'alcalde, hi ha President. L'alcalde és el del municipi. Per altra banda posar a Sabaté ( Antoni ) a la llista de Tortosa no pot ser més renovador: No hi ha estat mai.

Unknown ha dit...

Tens raó, vaig dubtar si posar alcalde o no. D'altra banda, és super renovador que un polític amb tanta carrera al darrere i havent estat alcalde durant 8 anys de Flix, passi a formar part de la llista d'una altra ciutat. És com Montserrat Tura, que volia ser alcaldessa de Barcelona després d'haver-ho estat de Mollet.

Anònim ha dit...

Home, no comparem. Montserrat Tura vivia, viu i ha dit que continuaria vivint a Mollet. Antoni Sabaté sembla ser què fa anys que viu a Jesús.
Casos com per exemple el de l'alcalde de Prat de Comte sempre els he criticat. Però no és el mateix.