dijous, 10 de setembre del 2009

Arguments per a la Caverna

Que es convoqui una consulta sobre l'autodeterminació i el president del país digui que aquest tipus de consultes donen arguments a la Caverna espanyolista és un pobre argument. El president Montilla estic segur que no comparteix la consulta o que votaria negativament però, hauria de recolzar aquests exercicis de democràcia, almenys en esperit, si legalment no pot. La Caverna no necessita gaire per utilitzar políticament Catalunya. Només cal repassar la premsa dels darrers anys. Si l'Estatut era el del Parlament malament, si era el retallat malament, si els papers espoliats que hi havia a Salamanca tornaven a Catalunya malament, si Catalunya volia millor finançament malament,... No cal fer gaire esforç per recordar que la Caverna no necessita consultes populars per utilitzar políticament Catalunya. Aquells que reclamen defensar les idees sense violència, si aquestes idees no els són còmodes, tampoc no volen sentir-ne parlar.

Creative Commons License + GNU FDL

2 comentaris:

emili nieto ha dit...

Totalment en la diana.

No és potser aquesta la caverna espanyola, la que desacredita al conseller Castells perquè es mostra contrari a la pujada d'impostos?

Aquesta caverna espanyola, desgraciadament, no està tan sols a La Razón o La Cope. També està a casa nostra, amagada dins d'un cavall de Troya que es diu PSC.

Un PSC, cada cop més PSOE, que s'ha després de gent amb component més catalanista com Maragall, Obiols, Tura i ara, segur, de Castells.

Themistokles ha dit...

No només la Caverna. No ens oblidem tampoc de srs. com Ibarra, Barreda, Bono, Guerra, Chaves i d'altres d'un partit que se n'omple la boca d'Espanya Plural però a l'hora de la veritat, els seus fets van en sentit contrari (el mateix de la Caverna).

Per un altre costat estic trist perquè un municipi català fa una manifestació democràtica, és atacat pels partits polítics espanyols, algun de català, pel Govern i les Institucions de l'Estat i el sr. Montilla (que se suposa que és el president de tots els catalans, no només dels que el voten) s'inhibeix i no surt en defensa d'Arenys.