diumenge, 25 d’octubre del 2009

Amposta i el cas Millet

El PSC d'Amposta vol que es treguin els comptes clars sobre el compliment dels convenis entre l'Ajuntament de la ciutat i la Fundació del Palau de la Música, i ho demanarà en una moció al proper ple municipal. L'alcalde rebutja la petició del PSC d'auditar els convenis perquè diu que no s'ha d'amagar res i s'ataca el PSC per voler embrutar el nom d'Amposta i perjudicar així les parts implicades.

Penso que argumentar així per rebutjar la moció no té cap sentit. Si un partit de l'Ajuntament demana una moció per demostrar que els comptes són clars, ningú no hauria de tenir cap objecció. I si no cal, s'aporta la documentació necessària i prou.

Ara bé, també confesso que en llegir la notícia sobre la moció que presentarà el PSC, no vaig pensar en la intenció que s'hi reflecteix si no en alguna intenció implícita que podria relacionar CiU d'Amposta en el cas Millet. És a dir, que inevitablement vaig pensar que era una moció gens innocent. Em puc equivocar però, si no és una moció estratègica no penso que sigui oportuna.

Creative Commons License + GNU FDL

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Cap polític s'hauria de negar mai a res relacionat amb l'aclariment dels comptes públics. Això mateix, i prou clar, queda explicat al teu segon paràgraf (si no hi ha res a amagar, quin és el problema?). Quant al tema de l'oportunisme pel cas concret que apuntes, no veig quina diferència hi ha en fer-ho ara o en altres moments (de fet s'hauria de fer sempre!). Estaria bé, ni que siga per intentar que alguns puguem recuperar una mica la confiança en certs polítics, que tothom de l'oposició demanés transparència als que governen amb els diners públics. Millor encara seria no deixar mai de demanar explicacions sobre aquests temes.

Unknown ha dit...

Estic d'acord. S'ha de demanar explicacions sempre. Però, no cal disfressar-ho amb una moció innocent. És la imatge que en tinc.

Anònim ha dit...

Els socialistes ampostins només volen treure'n profit del "cas millet" i intenten implicar a qui poden i a tothom que es posa davant sense tenir en compte les conseqüències. La seva tàctica sempre es la mateixa hi ha un tema d'actualitat i busquen conexions i escampen rumors i mentides.

Donen a entendre que no es van fer actuacions, que algú es va embuxacar diners, que va hi haure mala gestió, ...

Només estan fent enemics ja sigui politics (ERC) o socials (la gent d'Amposta i la gent de les bandes). Per a mi no fan política i nomes pensen en fer mal. Així els hi va.

Anònim ha dit...

Tots plegats en volen treure profit. I ni uns ni els altres em sembla que tinguin excessiva credibilitat, en particular els socialistes.

Anònim ha dit...

Nomes cal anar al secretari o a qui calgui de l'ajuntament i demanar com a regidor, els comptes del conveni. Despres comprovar si es van complir els termes acordats.
Penso q no cal fer tanta pantomima per un tema en principi transparent de cara a l'ajuntament, o es que als regidors de l'oposicio s'els hi nega l'acces a l'informacio del consistori?
Penso que lo normal seria demanar explicacions i auditories si els comptes no fosin clars, pero son fabes comptades.
A mes, quin sentit te...? potser l'ajuntament va pagar de mes al Palau? no ho crec. Si firmes un contracte rebs un servei i pagues, quin sentit te voler esbrinar q va fer millet en aquells calers? o es q ara ens dediquem a investigar si el xic de la carniceria fot quartos de la caixa quan anem a comprar bistec??