dissabte, 10 d’octubre del 2009

Parc infantil al costat de contenidors


Aquesta imatge mostra el parc infantil de la prolongació de l'Av. Catalunya d'Amposta. És un espai gran on s'apleguen molts xiquets i xiquetes cada dia per jugar. Recentment s'hi han concentrat els jocs en un extrem de la plaça i s'ha posat una capa de sorra a la zona, deixant pedra a la resta de plaça.

És discutible que la sorra sigui allò més adequat per a un parc infantil. Si bé fa que el terra sigui tou, cada dos per tres s'haurà de restaurar la sorra o s'anirà erosionant progressivament. A més, no deixarà de ser un focus de pols per al veïnat. Altres llocs ja fa temps que als parcs infantils posen terra tou, de cautxú. És qüestió de preferències, evidentment.

Allò preocupant però, és veure que la zona de jocs està just al costat dels contenidors de brossa. I, com es pot veure a la imatge, els crios aprofiten tota mena d'objectes que les persones incíviques deixen al costat dels contenidors. Des d'ahir hi ha un para-xocs de cotxe, avui ja repartit per la zona de jocs. L'altre dia jugaven els crios amb fustes deixades a la brossa. I no és que de crios no haguem jugat amb tota mena d'estris però, veient com de brut està l'entorn dels contenidors, no em faria gens de gràcia que els meus fills juguessin a tocar d'aquests.

Creative Commons License + GNU FDL

5 comentaris:

merce ha dit...

lamentable!!! i és k a amposta li falta constància urbana.... menos publicitat del partit a les elecions i mes paper per conscienciar als incivics perque no ho siguen!!!

Anònim ha dit...

I de les caques dels gossos, ningú diu res? No ho podrien vigilar més?, així com fan a la zona blava, per exemple?...

Unknown ha dit...

En aquest bloc se'n parla d'aquestes temes, en altres llocs cadascú que faci lo que vulgui.

Anònim ha dit...

Pot ser no jeu vist que al C/Madrid al pas de l'Institut Montsià i CEIP Agustí Barcerà, hi ha uns contenidors de brossa que estan per fora plens de envassos de vidre, cartró, restes, etc, i esl crios han de saltar per poder anar a escola, ja s'ha dit, però continua igual de brut.

Unknown ha dit...

I tant però, no es pot arribar a tot arreu. Ja que ho dius tu queda dit, i si vols també et pots obrir un bloc i fer les fotos denúncia d'aquestes coses.