dimarts, 24 d’agost del 2010

Talls d'aigua a Amposta

No sé si us passa però, darrerament, cada dos per tres tenim talls d'aigua a casa. Sense avís de quan ni durant quant de temps, ens quedem sense aigua. He trucat a Sorea i l'oficina d'Amposta és tancada a partir de les 13h. Has de trucar a un 902 -avantatges de tenir un servei privatitzat d'aigua-, i des d'allí t'informen del que saben. En aquest cas, de res. No tenien cap avaria registrada i tampoc no tenien constància de cap tall d'aigua. Vergonyós i fa emprenyar.

Creative Commons License + GNU FDL

3 comentaris:

Andreu ha dit...

El darrer cop que vaig estar a casa els pares a Amposta ja m'ho van dir, que just el dia anterior van haver talls... encara hi són???
Vés que haurem de tornar com als vells temps, amb dipòsits als terrast!!

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Sinó recordo malament els talls d'aigua es van produir els dies 4 i 6 d'agost (la setmana passada no vaig ser a Amposta) El del dia 4 va afectar a menys usuaris i es veu que l'avaria es va produir a la zona de l'avinguda Tarradellas. La segona, molt més important, pareix que va ser a la zona on s'està construint el nou centre comercial. Al proper ple de finals de setembre caldrà preguntar les causes i l'abast de les avaries, així com la poca informació que es va donar en tots dos casos.

Unknown ha dit...

El dia que vaig escriure-ho es va produir un tall. De fet, com que les canonades ho delaten, avui també he notat que havien tallat l'aigua. Cada dos per tres aquest mes d'agost hem notat les que l'aigua sortia a trompicons per una tallada prèvia. El descalcificador ens ha arribat a funcionar malament per no poder mesurar correctament la duresa de l'aigua amb els constants talls.

I d'informació, res de res. Com comento, ni els d'atenció al client de Sorea en sabien res.