dimarts, 28 de setembre del 2010

Vaga general

Feia temps que s'hauria d'haver convocat una vaga general o haver fet una dura protesta contra l'acció del govern. Com deia Fuentes avui a Catalunya Ràdio -i mira que no m'agraden els sermons que fa cada matí-, els sindicats es desperten tard i durant els anys que Zapatero no s'ha preocupat per fer que la riquesa es repartís millor, han perdut molta credibilitat. Hem viscut en un "estat del benestar" que estava massa lligat al bon funcionament de la construcció i dels mercats financers. Ara Zapatero ens apreta, després de no prendre mesures en tot aquest temps.

Demà vaga general, una vaga que m'agradaria fer però, que no faré. No estic disposat a perdre un dia de sou, un sou que la meva empresa, pel contracte que tinc i per la concessió que té, facturarà igual. Sí que he de dir que si en algun lloc s'hagués de signar jo signaria ja que Zapatero no veurà el meu vot en els propers comicis, per moltes promeses que faci. El vot de confiança es dóna un cop, no dos.

Creative Commons License + GNU FDL

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que hi ha alguna vaga on no es descompti el sou?. Parlo d'Espanya, clar, potser a altres països on l'afiliació es obligatòria, els sindicats se'n fan càrrec.

Unknown ha dit...

No, no hi ha vaga a Espanya on no es descompti el sou, i aquest fet és una variable de l'equació per decidir si la fas o no.

Agustí ha dit...

La pregunta és: Que és millor? Perdre un dia de sou o perdre els 45 dies d'indemnització per 20? Seguir una vaga trucada (estic d'acord) o dir clarament que no ens queixarem la próxima vegada que ens retallin drets als treballadors?

Salutacions.

Anònim ha dit...

Anem a veure, posats amb lo del sou.
Que té més valor, la vaga que recolza un treballador que deixa d'ingressar el sou del dia o aquell que aquest sou li paga el sindicat?
I si es en època de rovellons, encara menys valor.
Imagineu-vos, amb les critiques ( de vegades amb raó )que reben els alliberats sindicals, que no passaria amb els que anessin a la vaga "subvencionats" pel sindicat.