dijous, 11 de maig del 2006

El circ del PP

Mentres Josep Piqué dóna lliçons als polítics catalans i es fa portaveu de la majoria de catalans -que no l'han votat precisament a ell-, a Madrid el seu partit és protagonista d'un nou capítol de crispació. El senyor Martínez Pujalte, qui em recorda un personatge de pel·lícula sobre l'època franquista, no respecta el president del Congrés i ha d'abandonar la sala. Els diputats populars es dediquen a cridar i a insultar el ministre Alonso. I això ho fa un partit que quan governava amb majoria absoluta no acceptava que ningú li digués què feia malament, i ridiculitzava l'oposició per pancartista. Jiménez Losantos estarà orgullós d'aquest partit, el dels maricomplejines, que s'ha especialitzat en l'aixecament de dubtes sobre qualsevol cosa relacionada amb el govern -fins i tot quant a la forma com va guanyar les eleccions-, en l'escalfament de l'ambient polític, a Madrid, i a la resta d'Espanya contra bascos i catalans.
Farien bé els senyors i senyores del PP de mirar-se el video o escoltar la gravació del circ que han muntat al Congrés. Farien bé de reflexionar sobre si aquesta és la imatge que volen donar. Se suposa que els polítics han de defensar les seves postures amb serenitat i respecte. El PP li dóna la volta als conceptes i els transforma en crispació i menyspreu. Per això ja hi ha Salsa Rosa i programes d'aquest estil, no cal que es dediquin a la política si volen comportar-se així.

3 comentaris:

Pep Canício Querol ha dit...

Òbviament d'acord amb el que dius. Martínez Pujalte és, -físicament- una barreja de l'actor Josep Sazatornil "Saza" i d'Alfons XIII. Quan parlo de Saza em refereixo sobre tot al paper que feia a "La escopeta nacional", de Berlanga.

Unknown ha dit...

Sabia que em recordava algú concret! és veritat, sembla Saza!

Gustau Moreno ha dit...

Martínez Pujalte s'assembla més a Martínez el Facha, aquell personatge dels còmics que fa Azagra a la revista "El Jueves"... Un personatge, per cert, que crec que va interpretar el mateix "Saza" en algun moment.