diumenge, 14 de novembre del 2010

Entrevista trampa a La Noria

Els dissabte s ala nit a Tele 5 fan el programa La Noria, que presenta Jordi González. El programa no és que sigui un gran programa però, per passar l'estona i per seguir alguns debats, no està malament. Em sobren entrevistes a famosos i el desordre i veu alta als debats però, la idea no és dolenta. De fet, no deixa de ser un "Moros y crisitianos" actualitzat -en aquell també hi havia desordre, també-.

A banda d'un documental sobre Catalunya i la visita del Papa, un altre cop tema sobre Catalunya, com si tot fossin problemes a casa nostra, van fer una entrevista a una periodista esdevinguda famosa, Beatriz Trapote, que presentava un llibre sobre sexe. Tele 5 portava tot el dia anunciant l'entrevista i el llibre per captar els espectadors. L'entrevista però, va ser una trampa. Van anar collant la noia a partir d'un moment en què li van treure un llibre de feia 5 anys que era bàsicament el mateix que el presentat, tot i que aquest tenia alguna cosa més, i el signava una altra autora. A partir d'aquí va haver un escarni públic de la noia fins que aquesta va marxar del plató. I el presentador encara es queixava que en aquestes alçades encara els prenien el pèl. Si a un li prenen el pèl, no anuncia l'entrevista amb tantes ganes i al mateix temps es prepara arguments per deixar en evidència l'entrevistada.

Sentia vergonya aliena i indignació. La noia presenta un llibre que probablement no ha escrit. Peca d'ingènua? Peca de no dir que només presta el seu nom per captar lectors? Ana Rosa Quintana va fer pitjor, perquè va presentar un llibre escrit per un altre i que contenia fragments de llibre d'una autora,  coneguda i encara falta qui li posi les galtes roiges en un plató.

En la seva línia Tele 5 va muntar un pollastre, va humiliar una persona públicament, penso que amb mala fe, perquè ja sabien que el llibre no era original abans de fer l'entrevista, i la gent aplaudint. No és gaire diferent dels programes que ocupen gran part de la seva graella diària, on tertulians que no són persones de prestigi reconegut ni res de res, poden dir el que els sembla, insultar, insultar-se, menysprear persones,  llençar rumors que poden fer molt de mal, amb els aplaudiments del poble, com a l'antiga Roma. Així anem.

Creative Commons License + GNU FDL

1 comentari:

Anònim ha dit...

La Trapote és com és, evident. La tonteria tan prompte entra al paltó: "vengo de reina de la noche", dir el nom del disenyador del "modelito", així com apartar-se de la zona de l'entrevista per anar cap al public -com si es tractes de Sálvame- ja ho diuen tot. Ara bé, les andanades de Mila Ximenez no tenien cap sentit i actitud de pretés ofès de Jordi Gonzalez, tampoc. És evident que ja sabien lo de que el llibre estava escrit nomes a mitges per la periodista. Pos no l'inviteu, aprofitant el ganxo, i després li amargueu la nit. Quant a Gonzalez, una mica el ridicul si que el va fer. A part de dir a la direcció que no li paguessin ( com si ell manes ) va lamentar-se de que encara es "deixen enganyar" . Home Jordi, no tinguis tanta barra i pocavergonya...que no us "enganyen" cada setmana els convidats, sobre tot els d'última hora? ( Faletes, Monrois, acompanyants i demés fauna televisiva? ).
Obviament Trapote no se'n va més enllà de tot el circ, però que la Mila sigui la qui li retregui res. Que li pregunte a Belen Esteban sobre la qualitat de les paelles que anuncia i de les sabates que va dir que dissenyava i li va enviar a la casa reial, que li pregunte també qui li escriu el bloc que ella firma, aixo mateix li pot preguntar a Kiko Hernandez.
Se que tot plegat és una merda, però el que em rebenta, independentment que parléssim de tota esta púrria que del govern, és que no es tracta a tothom de la mateixa manera. Tot depèn de filies i fòbies