dimarts, 30 de novembre del 2010

#música #Lira La Lira haurà d'esperar

Amposta: Esperant començar la cercavilaDissabte passat la banda germana de La Lira, La Fila, va acordar en assemblea no tirar endavant el procés per cedir les instal·lacions per a crear una escola municipal de música i posteriorment concursar per obtenir la gestió d'aquesta. La Lira va acceptar-ho en el seu moment. Tinc entès que en cas de no guanyar el concurs els acords amb Educació deien que les societats es podien fer enrere.

L'Ajuntament d'Amposta, posicionant-se en el tema, opta per no permetre que La Lira tiri endavant el procés per la seva banda, cosa que segons també tinc entès es podia fer d'acord amb les condicions amb Educació. Com explica el president de La Lira, 90.000 euros aquest any no arribaran a La Lira corresponents al curs actual. I l'Ajuntament confia poder arribar en un acord amb el nou departament d'Educació per a un millor finançament de les societats.

Continuo pensant:

  • Que l'Ajuntament hauria d'haver deixat que cada societat triés el seu camí. Al cap i a la fi, cadascuna hauria decidit què era millor per a ella.
  • Que si l'Ajuntament argumentava que l'acord unilateral de La Lira era perjudicial per a la Fila, com es podia dir al mateix temps que no era una bona solució per a La Lira?
  • Que l'Ajuntament no té lligada cap altra via millor de finançament a hores d'ara, i la situació econòmica posa en dubte que s'aconsegueixi.
  • Que si no hagués estat el departament d'Educació del color polític que és fins ara, la cosa hagués canviat i segur que haguéssim tingut, no només acord, si no una gran fotografia dels benefactors.
  • Que cal prendre mesures de protesta.


Creative Commons License + GNU FDL