dijous, 19 de maig del 2011

#ebremunicipals2011 El nou CAP continua en campanya a #Amposta

Si ahir vèiem que el cartell anunciant el nou CAP d'Amposta va haver de ser enretirat per ordre de la Junta Electoral, avui CiU ha fet un acte al lloc on s'ha d'aixecar el CAP anunciant l'adjudicació de la seva construcció. Voldria comentar algunes coses:

  1. Per a mi és evident que èticament és una actitud reprobable fer un anunci com aquest, o una visita al lloc, tot i que legalment hauria de ser la Junta Electoral qui s'hi pronunciés. Ara bé, suposo que el risc és calculat i saben que poca cosa pot passar si això que han fet avui no ho podien fer.
  2. L'alcalde ha fet l'anunci de l'adjudicació d'un projecte però, presentant-se sota les sigles de CiU. No ha fet un acte institucional si no de partit, amb un projecte del govern, no del partit. I després no els agrada que els diguin que confonen el partit amb el govern.
  3. L'alcalde ha recriminat el PSC que hagi denunciat la posada del cartell davant la Junta Electoral. No sé si jo ho hauria fet. Crec que la Junta Electoral hauria d'actuar d'ofici, ja que el seu període d'actuació és en un període limitat de temps. Però, l'alcalde no ha dit que la Junta Electoral s'equivoqués si no que ha utilitzat la demagògia per dir que el candidat socialista volia impedir que la ciutadania conegués que es faria el nou CAP. Demagògia i manca de memòria. Perquè el nou CAP va ser recolzat en el seu dia per l'anterior consellera de Salut. I si ara corre perill serà per les decisions del govern actual, de CiU.
  4. Enllaçat amb el final del punt anterior, se'ns assegura que el CAP es farà i que hi ha diners. No deixa de sorprendre que hi hagi diners per fer-lo quan se suposa que tot està tan malament. A veure si el dia 23 les coses canvien i el discurs sobre el nou CAP es comença a modular en funció de qui guanyi les eleccions a la ciutat.
Penso que algú que ahir demanava una campanya en positiu, una campanya neta, s'hauria d'aplicar allò que demana, perquè és evident que aquestes maniobres, que semblen desesperades, no són pròpies del plantejament que pregonen.



Creative Commons License + GNU FDL