divendres, 13 de maig del 2011

És legal el que promou PxC? #ebremunicipals2011 #municipals2011

M'arriba publicitat electoral a casa. Entre ella, publicitat de PxC. Llegeixo un paràgraf dues vegades perquè no puc creure veure-ho escrit:

"Ha arribat l'hora de dir prou, que primer som els de casa i que als nostres municipis ja no hi ha ni un sol immigrant més, ni legal ni il·legal, ni cívic ni incívic".

Si això no és un partit xenòfob i que se surt del sistema democràtic que m'ho expliquin. El discurs ja no és sobre legals o il·legals si no sobre immigrants sí o no. Les dades que manega PxC no s'expliquen quan els estudis que es publiquen contradiuen que els immigrants acaparin els serveis públics. De fet, han contribuït durant temps a millorar les arques públiques. I no s'ha d'oblidar que els catalans i els espanyols durant el franquisme van emigrar, i no sempre amb papers, per molt que vulguin que ho creguem, i segur que no els agradava ser mal rebuts en els països d'acollida. És clar que els que es postulen d'aquesta forma contra els immigrants és perquè potser mai no han hagut de patir el fet d'haver d'emigrar i no són capaços de posar-se en la pell dels altres.

Mentres el govern i el PP s'esforcen per il·legalitzar Bildu partits com PxC no tenen cap problema per ser dins del sistema.

Creative Commons License + GNU FDL