dimecres, 26 de juliol del 2006

L'Ajuntament d'Amposta en fase terminal

EA-ERC ha fet una nota de premsa denunciant l'estat terminal del govern ampostí. Es critica que el govern municipal aprovi iniciatives i després no les tiri endavant, com la creació de la Comissió del Treball de Comerç, tasca que no ha complit la Comissió de Participació Ciutadana. També es parla de subvencions perdudes i del servei privatitzat d'aigua, en mans de l'empresa Sorea, focus de moltes queixes de la ciutadania ampostina a causa dels nombrosos talls d'aigua dels darrers mesos.

La veritat és que estic prou d'acord que el govern ampostí hauria pogut fer més i millor. Tot i que la nota de premsa es deixa de parlar d'un aspecte deplorable del municipi. L'estat de la via pública, tant quant a neteja de carrers com quant a pavimentació. Aquest és un punt que qualsevol governant hauria d'assumir com natural, com una obligació de tot govern municipal de tenir els carrers en condicions. Malauradament s'espera prou com es vagin omplint de forats i es vagin tapant amb incòmodes pedaços. La neteja en alguns carrers queda en evidència. Al meu carrer avui encara queda brossa del mercat de dimarts.

Jo continuo pensant que EA-ERC a Amposta ha criticat l'equip de govern al final de la legislatura i que durant aquesta ha fet una oposició bastant light. Potser era l'estratègia ZP? Ep, però ja va bé que comencin a sortir temes per parlar i debatre -si es vol, és clar-.

Si arribo a tenir ganes faré un recull de coses que canviaria a la meva ciutat. Estaria bé que entre tots els ampostins ho féssim i ho poséssim en una llista.