divendres, 21 de juliol del 2006

Programa de les Festes d'Amposta


Ja s'ha publicat el programa de les Festes Majors d'Amposta 2006. Es pot descarregar en format PDF des del web de l'Ajuntament. Seran des de divendres 11 d'agost a la nit, fins diumenge 20.
El pregó de Festes aquest any el llegirà Octavi Ruiz Gisbert, director de la banda de música La Lira Ampostina, la qual aquest any compleix 90 anys de la seva fundació.
A més de les nits de ball hi haurà concert de Lax'n'Busto i també hi haurà una nit dedicada als any 60, amb els Sírex i els Mustangs. Jordi LP és l'artista que actuarà aquest any la nit dels Vestits de Paper. Una novetat és un nou recinte de festes -al programa es parla del recinte de festes 2-, on actuarà dijous 17 d'agost, el Circ Acrobàtic Nacional de Pequín.
Multitut d'actes paral·lels, organitzats per les diferents entitats, entre les quals cal destacar els K-Màlics, que des de fa uns anys organitzen actes des del món juvenil, els cercavila i els concerts de les bandes, i, evidentment, els bous, que se'n programen fins el dia 23 d'agost.