dilluns, 27 de novembre del 2006

El futur de l'enginyeria en Informàtica

Ha nascut un web, Ingenieros de primera, per parlar sobre el futur de l'enginyeria en Informàtica i de l'enginyeria tècnica en informàtica. I no per parlar del futur esperançador de les titulacions i de la professió, sinó del futur negre, a causa de les directrius del govern espanyol sobre les mateixes. La convergència Europea, Bolonya, juntament amb les directrius del govern, poden suposar que l'enginyeria en Informàtica passi a convertir-se en una titulació de Grau en enginyeria en especialitat Informàtica, mentres que altres enginyeries conservaran el seu rang, com l'enginyeria Industrial.

D'això en parlen també al web del Col·legi d'Enginyers en Informàtica del Paías Basc. Ara mateix no tinc notícies sobre la postura del COEIC, tot i que estic esperant saber alguna cosa.

Ja de passada, aquí teniu un document sobre els perfils i competènies relacionades amb la informàtica. Si algú creu que això es correspon amb la realitat va arreglat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

a vosaltres també us ho toquen pel que veig. Natros, els enginyer geolegs també n'eixim mal parats de l'adaptacio al procés de Bolonya de l'estat espanyol.