dimarts, 16 de febrer del 2010

Opinió de l'ex-alcalde

L'espai que la Revista Amposta destina a CiU aquest número té un article d'opinió del senador i ex-alcalde de la ciutat, Joan Maria Roig (pàgina 10). Coincideixo amb ell que els socialistes ampostins, o qui sigui que posa en dubte la legalitat de les actuacions dels càrrecs públics, si té proves hauria de presentar la corresponent denúncia davant de la justícia.

No coincideixo, i crec que és un exercici de demagògia, en culpar el govern actual de la crisi econòmica, de la desfeta del moble, del tancament de Lear, etc. La culpa la tenen altres. El govern actual ha conduït molt malament les coses però, no perdem de vista d'on ve la crisi, quins sectors han "petat" i qui en pagarà les conseqüències. De totes totes, un senador no les pagarà, n'estic segur.

Creative Commons License + GNU FDL

1 comentari:

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Pots estar d'acord amb ell, però el que publiquem són notícies de premsa publicades pel diari el Mundo. Si no fossin veritat seria ell qui ens portaria als tribunals, no ho dubtis.
No cal tenir proves per això. De fet ell i Rius ja van presentar una querella contra els redactors del diari que es va acabar arxivant.
ës només un intent de quedar bé amb la seva gent.