dissabte, 10 d’abril de 2010

Miro Video Converter

Miro Video Converter és una eina que és programari lliure i permet convertir videos a diferents formats. Té preconfigurades les conversions en funció de diversos dispositius (iPhone, iPod, telèfons Android,...), de forma que fà ràpida i fàcil la conversió. També permet generar video en el format obert Theora, o generar només un fitxer d'àudio en format MP3.

Si heu de convertir videos i no voleu utilitzar una eina com Handbrake (també lliure), aquesta aplicació us facilita la vida. Ja veieu la captura de pantalla, només heu de triar o arrossegar el video que es vol convertir, triar el format de sortida i fer clic sobre el botó de conversió.

Miro Video Converter és una aplicació feta pels creadors de l'eina lliure de televisió a la carta -tipus Apple TV-, Miro. Ara bé, tot i que Miro funciona amb Windows, Mac i GNU/Linux, aquesta nova eina només funciona amb Mac i Windows.

Via Genbeta.

Creative Commons License + GNU FDL

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia!


Som la Núria i el Ramon i hem creat un bloc de fotografia antiga de la ciutat de Tortosa i en extensió de totes les Terres de l'Ebre, per donar a conéixer el patrimoni i el passat dels pobles de les nostres comarques.

Volem que sigui un bloc participatiu i obert a tota la ciutadania, ja que tots podem aportar fotografies que il·lustrin la nostra història i cultura, i al mateix temps potenciar la seva recuperació i estima envers el territori.

Vos enviem aquest correu per tal de fer una xarxa àmplia per donar a conéixer el bloc i que tothom hi pugui participar. Esperem la vostra col·laboració en la difusió d'aquesta iniciativa per a les Terres de L'Ebre.

Aprofitem l'avinentesa per saludar-vos. Esperem que us agradi i que us engresqueu a enviar fotografies.

Salut!

Correu: seveiwene@hotmail.com
Bloc: http://tortosaantiga.blogspot.com/

Manel Zaera ha dit...

Hola,

El vostre bloc el conec i m'agrada però, el fet que es digui Tortosa Antiga és una contradicció. Si voleu que la gent de l'Ebre l'entengui com un bloc sobre el territori el nom no és el més adequat, penso.

Manel

Gustau Moreno ha dit...

Sobre el tema d'aquest apunt, jo utilitzo un altre programa que va molt bé. Es diu Mobile Media Converter. Pel que veig, funciona de manera molt semblant. A més, no només transforma el vídeo original en diferents formats de vídeo, sinó també d'àudio. Us el recomano.