dissabte, 10 d’abril del 2010

Miro Video Converter

Miro Video Converter és una eina que és programari lliure i permet convertir videos a diferents formats. Té preconfigurades les conversions en funció de diversos dispositius (iPhone, iPod, telèfons Android,...), de forma que fà ràpida i fàcil la conversió. També permet generar video en el format obert Theora, o generar només un fitxer d'àudio en format MP3.

Si heu de convertir videos i no voleu utilitzar una eina com Handbrake (també lliure), aquesta aplicació us facilita la vida. Ja veieu la captura de pantalla, només heu de triar o arrossegar el video que es vol convertir, triar el format de sortida i fer clic sobre el botó de conversió.

Miro Video Converter és una aplicació feta pels creadors de l'eina lliure de televisió a la carta -tipus Apple TV-, Miro. Ara bé, tot i que Miro funciona amb Windows, Mac i GNU/Linux, aquesta nova eina només funciona amb Mac i Windows.

Via Genbeta.

Creative Commons License + GNU FDL

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola,

El vostre bloc el conec i m'agrada però, el fet que es digui Tortosa Antiga és una contradicció. Si voleu que la gent de l'Ebre l'entengui com un bloc sobre el territori el nom no és el més adequat, penso.

Manel

Gustau Moreno ha dit...

Sobre el tema d'aquest apunt, jo utilitzo un altre programa que va molt bé. Es diu Mobile Media Converter. Pel que veig, funciona de manera molt semblant. A més, no només transforma el vídeo original en diferents formats de vídeo, sinó també d'àudio. Us el recomano.