diumenge, 9 de maig del 2010

Dell Inspiron Zino HD, la competència al Mac Mini

Segur que més d'un cop us heu plantejat si val la pena tenir un Mac Mini, vist el preu al qual el ven Apple. No és que sigui un mal ordinador, al contrari però, partint de més de 500 euros per a un ordinador, sense monitor, i amb unes característiques de disc dur i de RAM limitades, el converteixen en un producte car, i més si el voleu tenir al costat de la tele per fer de centre multimèdia. No té connector HDMI, el model més barat té 160 GB de disc i 2 GB de RAM, inicialment no tenia ni SuperDrive.

L'altre dia em vaig topar amb una propaganda de PCCITY on sortia el Dell Inspiron Zino HD, d'aspecte semblant al Mac Mini (quadrat) però, de color negre la caixa i amb colors variats la part superior. El model més barat, segons el web de Dell, està en 329 euros, amb 3 GB de RAM, 500 GB de disc i un processador AMD X2 3250E a 1,5 GHz. Duu Windows 7 per defecte però, també hi ha a les especificacions contemplada l'opció d'Ubuntu. Té sortida HDMI i lector de targetes de memòria.

Crec que per a qui no vulgui comprar-se una caixa i omplir-la amb components i muntar-se el seu ordinador de saló, aquesta és una bona opció.

Creative Commons License + GNU FDL