dissabte, 29 de maig del 2010

Manifestació a Barcelona


Dema se celebra la manifestació de la Plataforma en Defensa de l'Ebre a Barcelona reclamanat un règim de cabals digne per a l'Ebre. Nosaltres aquest cop no hi serem físicament, tot i que sí en esperit.

Hem recorregut molts quilòmetres per lluitar contra el PHN del PP, hem invertit molt de temps per fer-hi front i, malgrat això, les coses no han millorat tant com ens volen fer creure els que governen.

Val a dir que un estat cansat ja de manifestar-se i que, tot i que compartir-la, si hagués pogut anar potser tampoc hi aniria. Crec que d'una vegada per totes hem de saber castigar electoralment els governs transvasistes i, malgrat no anar-hi, penso fer molta memòria. Ara bé, que el govern actual amb la crisi ja té data de caducitat...
Creative Commons License + GNU FDL

1 comentari:

Brian ha dit...

Pos si que cansa, i escoltar als que van començar a lluitar als anys 70 encara cansa més - et treu les ganes de moure perque tens rao, no s'està millorant gaire la situació, aixo va per llarg..... manifestar-se s'ha convertit en un "estil de vida" pels ebrencs, perque és l'unica sortida que molts veiem.

Si que estaria bé castigar-los electoralment pero l'historia demostra que molt poques vegades això s'ha aconseguit - els "grans" partits tenen la sort de poder fer el que els dona la gana, i tornar a rebre vots, tot plegat, penos.
Bé, natros anirem demà, ja us ho contarem - pero espero que des de Brussel·les se'l conten a ZP primer (si encara hi és ...).