dijous, 27 de maig del 2010

Zapatero, la retallada, CiU i el PSC de Tortosa

Dia de notícies sobre la crisi econòmica. Zapatero ha vist aprovades les retallades anunciades per millorar la situació econòmica per un vot, en part gràcies a l'abstenció de CiU al Congrés dels Diputats. És curiós perquè CiU sempre actua de forma ambigua. Crítiques a les mesures, crítiques a l'acció de govern per després no mostrar el desacord. Perquè si jo penso que una mesura no és bona i he de votar sobre aquesta, votaré no. Abstenir-se és fe de Ponç Pilat i deixar que tiri endavant. O és que CiU en realitat pensen que les retallades són bones, o fins i tot es queden curtes?



En l'àmbit ebrenc el PSC de Tortosa ha fet una roda de premsa per anunciar que demanaran una baixada de sous de regidors de l'Ajuntament. Al mateix temps la sala on se celebrava la roda de premsa lluïa un dels cartells provocadors del PSC on es llegeix Perquè Som Capital. Uns cartells, una campanya, totalment innecessària i que costa uns diners que, algú que demana contenció i reducció de despeses, no hauria de gastar. No són els únics però, perquè el somriure de la campanya de CiU també l'he pogut veure en alguna parada de bus. I és que els partits parlen molt i molt però, continuem veient despeses inconcebibles en èpoques de crisi.

I enllaçant-ho, em pregunto si, les properes eleccions seran un exemple d'austeritat en publicitat electoral, si seran un exemple d'imaginació per maximitzar els resultats invertint el mínim de diners.

Creative Commons License + GNU FDL