dissabte, 16 d’octubre del 2010

Accident a la C-12

Avui sortint de Tortosa, a l'alçada del de Daudén hi havia un accident, a la C-12, que no feia bona pinta. Hem comptat 3 o 4 ambulàncies, els bombers i hem vist almenys dos vehicles afectats. Espero que al final no hagi estat tan greu com semblava. Ara bé, aquests accidents allí no passen més perquè Déu no vol.

L'entrada a Tortosa per l'Eix de l'Ebre és estreta. Sí que van fer obres per alleugerir l'accés al pont nou però, el tram que va des de Padesa a la rotonda del nus és un tros estret -encara més després de les obres que es van fer-, amb molts entradors, on de vegades alguns surten malgrat vegin que se'ls apropa algun vehicle, i on alguns conductors adelanten arriscant-se molt.

És preocupant perquè sempre et pot tocar a tu tenir un accident d'aquests. No sé realment quin és l'índex de sinistralitat del tram però, de perill n'hi ha. I la velocitat del tram, fins arribar al de Daudén, és de 90 km/h, cosa que potser s'hauria de revisar -a la baixa, és clar-.

Creative Commons License + GNU FDL

1 comentari:

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Venint d'Amposta, en arribar al de Dauden, ¿no has vist mai ningú que gira cal a l'esquerra quan a la dreta té un senyal que ho prohibeix?
Per molt malament que estigui la carretera, els conductors haurien de ser conscients i circular amb molta més precaució i respcctant les senyals i les normes.