dissabte, 16 d’octubre del 2010

#trànsit #Amposta La cruïlla del carrer de les Flors

La imatge que acompanya aquest apunt intenta mostrar com se circula a la cruïlla ampostina dels carrers Navarra i Verge del Pilar -de les Flors-. Els cotxes que vénen del carrer de les Flors i volen seguir recte cap a l'Av. Santa Bàrbara ho han de fer per l'esquerra, mentres que els que volen anar a la dreta pel carrer Navarra han de posar-se a la dreta. Malgrat això, molts de vehicles es posen a la dreta per continuar recte. I és que sembla el més còmode i lògic, tot i que, com que en la intersecció amb l'Av. Santa Bàrbara hi ha també dos carrils amb dues direccions opcionals, és complicat fer-ho d'una altra manera. O no.

El fet és que hi ha qui es posa a la dreta per seguir recte i fa que si vas per l'esquerra hagis d'anar amb compte, no sigui que tinguis alguna rascada. D'altra banda, com es pot veure al dibuix, al terra hi ha la fletxa recta al carril de la dreta (l'he posat en gris), esborrada però, com passa en altres cruïlles -com els Quatre Cantons-, per esborrar es fa amb una pintura que no ajuda a distingir en determinades condicions de llum, si és un senyal esborrat o si és un senyal vigent.

Potser caldria revisar com s'eborren els senyals horitzontals. És una tonteria però, ajudaria.

Creative Commons License + GNU FDL

2 comentaris:

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

¿I és lògic que tres travessies més amunt hi hagi un "stop" quan venen molts més cotxes de Tortosa que no pel carrer de la dreta?

Xavi ha dit...

Am un pam d'ulls s'ha d'anar. Just aquest pont del Pilar que vaig estar pel poble, no em vaig pegar una rascada perque vaig veure el cotxe adelantant-me per la dreta i em va don ar temps a frenar. Fa anys, l'alcalde Roig va treure els semàfors del centre. No seria convenient posar-ne en una parell de cruïlles, entre elles aquesta del carrer de les flors?