dilluns, 1 de novembre del 2010

#Amposta Centre cívic d'Amposta al Facebook

Amposta: Antic col·legi de "les Monges"Fa un temps es va conèixer la proposta de fer a l'antic col·legi de Les Monges un centre cívic per a la ciutat d'Amposta. La Federació d'Associacions de Veïns demana que es converteixi en la seu de les entitats de la ciutat. Seria també una forma de no veure un edifici amb tanta història -la part del convent, almenys- substituït per un altre bloc de pisos o convertit en runes. De moment, la crisi del totxo no sembla que faci que allí es converteixi res.

La Federació de Veïns al Facebook ha creat una pàgina a Facebook amb el nom de Centre Cívic Amposta, on es poden veure imatges de l'estat actual del convent i col·legi.

Creative Commons License + GNU FDL

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Això està molt bé, però em temo que és una mica oportunista...
la persona que ho promou, o una d'elles ho sap fa molts anys que es quedava buit i no se'n feia res de moment.
Si s'hagués promogut abans que es fés la venda o al poc de fer-la s'hagués guanyat molt temps, i no estaria en l'esta lamentable en què es troba...
Desconec perquè algú en té les claus si no n'és propietari, desconec quina intenció té l'ajuntament i desconec quin interés pot haver en promoure tot això ara.

Unknown ha dit...

Jo també desconec tot això que dius tu però, em sembla una proposta bona. La primera notícia que en tinc, com pots veure, és del març del 2010, no d'ara. No sé tampoc si és la primera vegada que se'n parlava o no. Si tens més informació benvinguda serà.