dijous, 2 de desembre del 2010

#28N #Catalunya Guanyar complicitats

L'alcalde de Tortosa titula així, Guanyar complicitats, un apunt del seu bloc, en el qual ve a demanar suport  al nou govern que es formarà a la Generalitat arran de la victòria d'Artur Mas. Diu Ferran Bel:
"El Govern de Catalunya, ara més que mai, ha de comptar amb el màxim suport possible perquè els reptes que tenim al davant així ho demanen".
I hi estarem d'acord. El govern ha de comptar amb el màxim suport possible però, ara més que mai? Penso que és molt fàcil dir això ara, que sap que governarà Artur Mas. És més difícil dir-ho quan qui governa no és del teu color polític. És més, penso que fa quatre anys també era important el suport al govern però, en comptes d'això hi havia unes altres prioritats.

Sí, crec que el govern, com govern de Catalunya que és, ha de tenir el màxim suport. Si més no, institucions, empreses i societat, han de mirar com col·laborar a tirar endavant el país, amb l'administració del govern entrant. Però, de tant en tant va bé analitzar com, aquestes peticions de suport, són fetes només quan convé.

Creative Commons License + GNU FDL