dimarts, 17 de maig del 2011

#ebremunicipals2011 50.000 euros per a les escoles de música d'#Amposta

Amposta: Mercat a la Plaça 2011Avui a les notícies de l'EbreTV veia indignat la notícia de la roda de premsa de CiU d'Amposta sobre les escoles de música d'Amposta. La veu en off parlava de "cop d'efecte" perquè CiU anunciava una subvenció especial de 50.000 euros per a les escoles de La Lira i de la Filha. A més, l'alcalde, sense posar-se-li la cara roja, acusava el tripartit d'estar 7 anys sense aconseguir res per a les escoles de música.

Ja em perdonarà però, per començar amb 23 anys de govern de CiU, abans del tripartit, havien aconseguit res? És més, no és cert que l'anterior govern havia oferit ja una solució millor, que suposava entre 90.000 i 100.000 per al curs actual? Altres escoles de música de poblacions veïnes van acollir-se i no diuen que els hagin enganyat, cosa que deia l'alcalde, que no existien aquests diners. El govern ampostí no volia que La Lira anés per un camí i la Filha per l'altre. Primer, perquè era donar avantatges a La Lira, després deia que La Lira sortiria perdent si perdia el concurs per donar el servei d'escola municipal, i després deia que no hi havia els diners promesos. Cap credibilitat.

De fet, qualsevol pot pensar que no era res més que una forma d'evitar que el govern de la Generalitat, d'un altre color que no pas el seu, es pengés una medalla tan prop de les eleccions. Però, ni passades les eleccions van voler facilitar el camí de La Lira -La Filha havia escollit ja el seu-.

I ara, algunes preguntes. Són ferms aquests 50.000 euros? Arribaran? I els altres 40.000 i 50.000, els donen per perduts? I per al curs vinent què?

Un altre anunci de partit, confonent partit i govern, en plena campanya. Si és que cada dia hi ha més motius i més clar per fer fora CiU del govern ampostí.



Creative Commons License + GNU FDL

4 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agradaria veure els fundadors de la Lira la cara que farien si veiguesin el que escrius.
Potse t'hauries de preguntar com és que fa uns anys teniem prous diners per reformar tot el local i ara no en tenim ni per pagar les despeses de la llum.
Potse tots ens hauriem de preguntar quina és la culpa del mal gestionament dels diners.

Unknown ha dit...

Tu saps què pensaven els fundadors de La Lira? Del tema financer de La Lira se'n podria parlar segurament molt però, si tens dades i vols aportar-les només has d'anar a les assemblees i explicar-te. De moment la resposta a la mala solució de l'Ajuntament no me la dones, només desvies el tema i sense donar la cara.

Anònim ha dit...

Jo nose el que pensaven els fundadors de la lira, però m'ho puc imaginar, i gràcies als fundadors, als terrenys de Miralles i a les aportacions dels ciutadans d'Amposta, es va poder crear la Lira Ampostina. I amb tots aquests diners i el sacrifici de moltes persones la Lira va anar progressant fins a trobar-se en una mala gestió dels seus comptes i per això ara està en numeros rojos. Potse si que hauria de parlar més a les asseblees, però per a desprès se criticat per molta gent (que només està fent mal a la nostra societat)no ho faig, i potse si les votacions es fecin en secret i no a mà alsada les coses canviairen u poc (només són suposicions.
Però en fi, dona igual, tot és política aqqui dins, i intentar fer obrir els ulls a la nostra gent és anar en contra de la Lira(abans de fer la culpa als de fora, hauriem de mirar quin problema tenim dins i que o qui l'ha causat)...

Unknown ha dit...

Això que fas és tirar la pedra i amagar la mà. Si dius que la gestió és dolenta intenta demostrar-ho. La resta són romanços. Jo no sé si es gestiona bé o malament, només sé que aquesta oportunitat s'ha perdut per motius polítics, no per una bona o mala gestió de la Junta.