dilluns, 19 de desembre del 2005

Agua para todos

Imagineu un anunci contra el transvasament de l'Ebre promogut per la Generalitat que es passés per les televisions autonòmiques o desconexions territorials de TVE a Andalusia, Múrcia o País Valencià. Segur que alguns posarien el crit al cel per aquest acte partidista arribat des de Catalunya. Doncs bé, diumenge a TV3 vaig poder veure un anunci de promoció de Múrcia, del govern murcià, el qual posava especial èmfasi en l'aigua i acabava amb un eslògan conegut "Agua para todos". Sense comentaris.

2 comentaris:

Gustau Moreno ha dit...

M'ho havien dit però no m'ho volia creure. De totes maneres, penso que és un anunci que té trampa. Imagina què hagués passat si TV3 s'hagués oposat a acceptar la publicitat del govern murcià. No vull pensar en la campanya anticatalana que ens haurien organitzat, tenint en compte l'actual situació de crispació. El que hauria de fer ara el govern català és, d'una banda, fer una campanya en contra dels transvasaments i contractar un espai publicitari a Canal 9, televisió que també es veu a Múrcia (en procés de creació el seu canal autonòmic, que gestionaran un grup de constructores). D'altra banda, fer una campanya anti-boicot als productes catalans, i passar-la a les teles d'Espanya. A la propaganda per la provocació.

Unknown ha dit...

Evidentment. Crec que no es pot fer res per evitar que el govern murcià faci aquesta publicitat a TV3. Sí que crec que es pot "denunciar" aquest fet, venint d'un govern i d'un partit que sempre que pot parla de l'ús partidista de les institucions que fan els altres. I també, com dius tu, el govern català podria tenir reflexos i fer el mateix, a veure si surt la publicitat als mitjans locals d'allí, i si surt, a veure quin efecte té.