dimecres, 30 de maig del 2007

Blogger permet posar una imatge a la capçalera del bloc

Fins ara per posar una imatge a la capçalera del bloc implicava fer modificacions a la plantilla perquè l'element de capçalera utilitzés una imatge determinada i no el text que apareix per defecte. Ara la gent de Google han fet un canvi, de manera que es pot fer el mateix editant les propietats de l'element de capçalera a la configuració de la plantilla. Només cal indicar quina imatge s'ha d'utilitzar (agafada del disc o d'una adreça web), i indicar si es vol mostrar igualment el text de títol i descripció del bloc, o només la imatge.

1 comentari:

Marc Ferreres ha dit...

Manel,
entendràs que per als qui esperaven un canvi d'esquerres (a ERC encara no s'havia parlat malgrat que s'afirmés malintenciosament per part tant de CiU com d'ERC), que si ERC està a 400 vots del PSC sent la 2a força política i el PSC s'autoanomenava "l'alternativa" per ser llavors la 2a fo´rça (que ha perdut) i amb una campanya mot agressiva, si el PSC volia esgarrapar vots de CiU, la virulència feia, i ha fet, tot l'efecte contrari en l'electorat de CiU. Mentre qu el PSC res te a dir a ERC en quant ha crescut. Si el futur "alcalde" no ho és, com s'autoanomenava Toni Espanya, i a sobre ha perdut vots, és de molt mal gust (i no crec que tingui cap legitimitat) atacar a qui sí n'ha guanyat encara que si siguin pocs i, a sobre, ara manté una distància de 400 vots de diferècnia per sobre del PSC, sent ara la 2a força política d'Amposta.
ERC potser no ha aconseguit els objectius electorals, però crec que els del PSC no eren recular i convertir-se en la 3a i última força de l'Ajuntament. Si volieu un canvi, penseu que no sou Samson, valorar el lloc on esteu (Amposta, i no Tortosa) i es possiblitats reals que teniu (ERC sola puja, però sola si voleu comptar amb ERC no servim per res i mai es va dir per ERC que es pactaria amb el PSC)