dimecres, 30 de maig del 2007

Maragall abandona la presidència del PSC

La Vanguardia publica avui un article de Pasqual Maragall amb el títol Carta a los amigos, on confirma la seva renuncia, ara que han pasast les eleccions municipals, al càrrec de president del PSC. En aquesta carta es queixa que no s'hagi recuperat l'Àrea Metropolitana de Barcelona, suprimida l'any 1987, a diferència del que va passar a Londres amb el Greater London Council, suprimit per Margareth Thatcher i recuperat per Tony Blair. També es queixa que el PSC no hagi recuperat el seu grup parlamentari propi a Madrid, eliminat amb l'excusa del cop d'estat de Tejero. Està convençut que l'Estatut, si és alterat, ho serà poc. I finalment, explica la seva aposta per la creació d'un nou partit, d'àmbit europeu, el Partit Demòcrata Europeu, idea impulsada des d'Itàlia.

2 comentaris:

Gustau Moreno ha dit...

Pasqual Maragall cada dia s'assembla més al personatge de Queco Novell, però en realitat és un polític avançat al seu temps.

Unknown ha dit...

El dia que va venir a Amposta comentava que li fèia gràcia el personatge, perquè ell no va a dormir amb la indumentària que surt el personatge, ni tampoc no diu Que cabron, ni res d'això. Va ser divertit parlar-ne.

D'altra banda, coincideixo amb tu que és un polític avançat al seu temps.