dijous, 7 de maig del 2009

Avís a la zona blava

Ahir vam aparcar el cotxe al passeig del canal, on s'ha pintat zona blava, dins del conjunt de llocs que s'incorporen a aquest tipus d'aparcaments de pagament. Hi vaig aparcar perquè la premsa va publicar una notícia on deia que fins el 15 de maig no entra en funcionament. La sorpresa fou que en tornar al cotxe ens vam trobar un avís que ens deia que estàvem estacionats en una zona de pagament i que calia recollir el tiquet. És més, l'avís incloïa el número de matrícula del cotxe, com si s'ho haguessin guardat per a la propera vegada ja no avisar. Això almenys s'interpreta llegint el paperet.

Els senyals verticals de zona blava al carrer estan tapats. Els expenedors de tiquets diria que estan aturats. Per això, interpreto que el passeig del Canal està dins de la zona que entra en funcionament el 15 de maig.

Si bé no estic gens d'acord amb les zones blaves, si hi aparco pago el meu tiquet. Els paperets d'avís que posen els vigilants haurien d'indicar a partir de quin dia cal recollir el tiquet perquè si no, et fan pensar que ja estan en funcionament i que no t'han multat per ser el primer cop.

Creative Commons License + GNU FDL

2 comentaris:

Josep Torta ha dit...

als nous parquímetres de la zona del canal hi ha un cartell dient que la zona blava d'aquella zona no estarà activa fins al dia 15 i a més els senyals estan tapats amb plàstics, però és cert que fa uns dies els senyals estaven destapats i no hi havia cap avís als parquímetres, amb la qual cosa molta gent no aparcava pensant-se que era zona blava. vaig veure els paperets d'avis als cotxes que hi havia aparcats i no més vaig veure que avisaven que s'estava aparcat en zona blava (no se si posava el dia de la posada en marxa).

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Tenim el que ens mereixem!