dimecres, 2 de desembre del 2009

L'Ajuntament d'Amposta millora la ciutat...

Amposta: PlanE al Carrer de les FlorsSí, és cert, l'Ajuntament millora la ciutat. Però, aprofito per, arran d'un article a La Via Augusta, contribuir també amb la meva reflexió. El carrer Verge del Pilar o el passeig del canalet de la Ràpita són obres que estan fent-se i que estan ja força avançades, les quals milloraran de forma considerable aquests dos carrers de la ciutat. I el Parc dels Xiribechs sembla que ha rebut una empenta per encarar la recta final. Però, cal tenir en compte que aquests obres es fan amb els diners del Plan E impulsat pel govern de Zapatero.

A mi el Plan E no em convenç, perquè ha creat una il·lusió, prorrogant la caiguda de l'obra pública i mitigant durant un temps l'afectació laboral. Els ajuntaments, com el d'Amposta, per molt que el seu partit hagi criticat el pla, no han fet cap lleig i bé que han demanat inversions. I ara podem pensar que, algunes de les promeses electorals de l'equip de govern, no s'haurien complit sense el pla de Zapatero. I ara tindríem excuses o no se sabria res de les grans apostes de la legislatura.

Per això, tot i ser crític amb el Plan E, els que se n'han aprofitat haurien de ser més humils i no penjar-se la medalla i, com es llegeix al bloc de La Via Augusta, tenir encara la barra de criticar-lo, com si no anés amb ells.

Creative Commons License + GNU FDL

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els projectes els va presentar l'ajuntament, i el Gobierno amb els diners de tots les ha finançat (ho hem de pagar entre tots, interessos inclosos).

El carrer Verge del Pilar ja estava previst des de feia temps però la Generalitat des del pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC) no el va poder, o voler, finançar.

El Plan E ha estat pa per avui i gana per a demà. No ha creat massa llocs nous de treball perquè molta gent que ha treballat a les difernets obres van posar-les a l'atur uns dies abans de tornar-les a contractar i altres ja treballaven. Allò que deia el PSC-PSOE de "1.200 llocs de treball" a les terres de l'Ebre, "gràcies" al Plan E, ÉS UNA MENTIDA GRANDÍSSIMA !!!

Unknown ha dit...

Puntuacions:

1. Penso que el Pla E és una mala solució a la crisi perquè representa un miratge.

2. Si bé és una mala solució aporta diners als Ajuntaments.

3. Els projectes ampostins que s'han fet amb el Pla E probablement no s'haguessin fet sense ell. I no és només el Verge del Pilar.

4. No es pot un aprofitar d'un Pla E i després deixar-lo com una cosa poc útil. Més que res perquè després es penjaran les medalles i en això no tindran cap inconvenient.