diumenge, 9 de maig del 2010

Augmenten els preus de les multes a Tortosa

Aquesta setmana s'ha sabut que a Tortosa adaptara la normativa de trànsit perquè compleixi amb l'estatal, de forma que, com s'ha destacat, un bon grapat de sancions passen a tenir un preu de fins 200 euros. Algú pot pensar que tot és amb ànim recaptatori, per compensar la caiguda d'ingressos per altres bandes, com la construcció. Potser. Però, si és el preu que toca, toca.

Aprofito per comentar un parell de coses. La fotografia adjunta és la de l'Av. Generalitat de Tortosa, el passat mes de novembre. En aquest punt es cometen moltes infraccions cada dia. Malgrat una divisió amb bandes de goma i un senyal de sentit obligatori recte, moltíssims vehicles que van per l'Av. Generalitat giren a la dreta després del pont del tren, cosa que no poden fer. Alguns fins i tot giren sense mirar i posant tota la cara del món. Tot sigui dit que en part és culpa de la mala senyalització que hi ha per arribar a l'Hospital.

Aquí prop, més o menys des d'on vaig tirar la foto, hi ha un semàfor digne de menció. Un semàfor nou, de LEDs, amb 3 llums però, que només n'utilitza 2, el verd i l'àmbar. L'àmbar uns cops està fix -no vol dir res fix, si no recordo malament-, uns altres intermitent -per tornar al verd, no per passar al roig-, de forma que un semàfor relativament nou està les 24h realitzant senyalització incorrecta. Qui respon sobre això? I és que els que multen han de vigilar de complir la normativa també, no?

Creative Commons License + GNU FDL

1 comentari:

pqs ha dit...

Jo fa més d'un any i mig que sóc per les TTE i, francament, he comès aquesta infracció moltes vegades. Sense conèixer gaire la ciutat és molt difícil trobar una alternativa a la infracció. Realment, la senyalització és molt dolenta. Això sí, abans de fer-la miro, no fos cas que atropelli algú. Per cert, el semàfor de vianants que hi ha tot just girant a la dreta és també ignorat completament, quasi atropello vianants més d'un cop anant cap a l'estació.