divendres, 29 d’octubre del 2010

Zona de fumadors a l'HTVC

HTVC: Porxo sense fumAvui a l'Hospital ha començat el dia amb indicadors a les diferents portes on es podia llegir "Porxo sense fum". A l'esquerra es pot veure un dels cartells indicadors, acompanyat del mapa que mostra el lloc on a partir d'ara s'ha d'anar a fumar. És una marquesina habilitada a la part del darrere del centre, com es pot veure a la foto de la dreta.

HTVC: Espai per a fumadorsNo he entès mai com a les portes dels hospitals hi ha sempre gent fumant, tant personal del centre, com visitants, com fins i tot pacients ingressats. Veure una persona amb una sonda al nas i la cigarreta a la mà és una imatge contradictòria.

Avui es podia veure gent fumant a les portes, no us penseu que no. I la marquesina no era plena de gent tampoc. Suposo que poc a poc la gent farà cas dels indicadors. O potser esperaran la llei del 2 de gener.

Queda poc ja perquè la cançó de The Editors tingui sentit.


Creative Commons License + GNU FDL

1 comentari:

ximo ha dit...

Jo en el que no estic d'acord és que hagi una marquesina per que vagin a fumar la gent, ho trobo ridicul, com si fos una narcolasa. Qui vulgui fumar que ho faci al carrer, que prou gran és. I si ho fan perquè no es banyin, que fumin quan no plou.