dilluns, 16 d’abril del 2007

Toutounet

Fa 4 anys vam estar a Perpinyà i Montpellier i en aquesta segona ciutat, a banda de les fotos dels edificis i monuments, vaig fer la foto de l'esquerra, d'un dispensador públic de bosses per recollir els excrements dels gossos -crec haver-la enviat a alguna llista de correu aleshores-. Els dispensadors no estaven restringits a zones de pipi-can sinó que estaven al carrer.
La foto de la dreta és una paperera del passeig del riu de Tortosa, amb dispensador de bosses per a recollir els excrements de gossos. Desconec si es troben instal·lades arreu de la ciutat -igual que desconec si és així a tot Montpellier- però, és una bona idea, doncs és impossible aconseguir que tots els gossos facin cap al pipi-can per fer les seves necessitats, i un detall així no està malament. Al cap i a la fi, si serveix perquè els excrements no quedin a terra i empastrin els peus d'algú, tenir una bossa a mà és una ajuda.

1 comentari:

Daniel Gil Solés ha dit...

Manel, de papereres com aquestes n'hi ha per diferents punts de la ciutat. Jo tinc gossa. També n'hi ha al Parc Municipal i al de la Fira, per exemple; i com bé dius, al Passeig de Ribera. Per la meua banda, no solo utilitzar les bosses, ja que porto de casa diaris vells per recollir els excrements de la meua gossa. Però si, penso que és una bona solució.