dimecres, 12 de març del 2008

El govern diu que no farà transvasaments

El tema del Segre ha captat la meva atenció des de la setmana passada. És inquietant sentir parlar de canonades per portar aigua d'un lloc en un altre. Sempre plana la paraula transvasament per sobre. El govern diu que no està fent cap transvasament del Segre. CiU diu que sí. Segons sembla, és una qüestió de definició. Jo, a falta de més dades només puc dir que les canonades del Segre al Llobregat fomenten la desconfiança. És curiós que CiU, que va recolzar un transvasament, al qual va anomenar minitransvasament, i que és partidària d'infraestructures que la PDE anuncia que acabaran servint per vendre aigua -Xerta-Sénia o Segarra-Garrigues-, vulgui posar-li el nom a la cosa per denunciar l'actitud del govern.

Però, efectivament la cosa preocupa i la ciutadania necessita informació, no només acusacions entre govern i oposició. Per tant, tota informació sobre el tema serà benvinguda.

DFD08

1 comentari:

Anònim ha dit...

la informació ja la tens: EL PSC+ERC+ICV DES DE LA GENERALITAT ESTAN PREPARANT UN TRANSVASSAMENT DES DEL SEGRE (EBRE) A BARCELONA. Ho vols més clar? tu segueix desenviant el tema cap a CiU que ja ha reconegut que va errar-se i ja va "pagar" pel suport al PHN. Ara ho han de "pagar" los socialistes, los d'esquerra i los comunistes-ecologistes, no?