dijous, 13 de març del 2008

El transvasament del Segre

Avui Gustau Moreno en parla a La Marfanta i ahir en parlava Lo Sapo Roig. El tema del transvasament del Segre no deixa l'actualitat. I és que una canonada, per molt que no es vulgui utilitzar com un transvasament, no deixa de ser-ho i obre transvasaments futurs. És el cas del regadiu Xerta-Sénia, amb una arribada d'aigua al sud del país que, malgrat no es vulgui, és una via en potència de transvasament cap al sud. La canonada del Segre cap al Llobregat no pot veure's d'altra manera. I com indica Gustau, la solució del Roine i de la interconnexió de xarxes tampoc no és la millor, tot i que sí que es ven molt bé, és molt efectista.

Estic d'acord amb l'alerta i la denúncia d'incoherència de CiU però, penso que els denunciants acaben caient també ells en una incoherència quan assumeixen que es van equivocar i al mateix temps continuen enfocant l'aigua cap a polítiques de transvasaments.

DFD08

1 comentari:

Anònim ha dit...

está clar per a tu ciu sempre s'equivoca i els socialistes són perfectes. que bons que sou !!! visca els transvassaments que promouen els socialistes des de la Generalitat!!!

para quan una manifestació de la PDE com les que es van fer fa 3 anys, demanant la dimissió de consellers i del president de la gneralitat??