dijous, 20 de març del 2008

Una forma d'assegurar-se l'aparcament

Aquí teniu una foto del carrer Àvila amb el carrer Holanda. Aquesta tarda he vist un espai de vorera delimitat amb cons perquè no hi aparqués ningú. Més tard els cons no hi eren i en el seu lloc hi havia un cotxe amb un remolc. Els cons estaven dins del remolc. Encara més tard l'espai tornava a estar buit i delimitat pels cons, pels quatre que es veuen a la foto. Just quan he passat el darrer cop per allí han arribat dos vehicles amb llurs remolcs, han retirat els cons i han aparcat.

És una forma molt pràctica de garantir-se l'aparcament. Et trobes uns cons, et penses que els ha posat la guàrdia urbana i després et trobes que hi aparquen persones com tu però, que sembla que són més vives que ningú. Ja sabeu, compreu cons i poseu-hi morro.

DFD08

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Si aixo es com sembla, el que calia fer es avisar a la policia local. Ara be, a mi em costa creure que no fos per una força major: carrega, descarrega, obres etc.

Anònim ha dit...

En cas de ser càrrega, descàrrega, obres, etc... és justament la policia local qui autoritza l'ocupació d'espai. Per això s'encarrega de facilitar senyals de prohibit aparcar amb el motiu en cada cas.
Si no hi ha senyal oficial ni res que indiqui que s'ha notificat a la policia dubto que sigui legal

bajoqueta ha dit...

Quin morro que té la gent. Jo ho denunciaria home!

Anònim ha dit...

Aixo es feia a cada episodi de una comedia britanica dels 80, Bread, localitzat a Liverpool - i no dubto que si hi feien a la programa, era pq més que un "viu" ho feia de veritat.

Als 90, als Only Fools and Horses, el conductor ficava un paper "Doctor fent visita de emergencia" al cotxe !! Potser hauria colat pero portava nomes un Reliant Robin - aquells cotxes (ehm, ehm) de tres rodes!!