dimarts, 15 de juny del 2010

Fem les coses dues vegades, o més si cal

Amposta: Accés centre comercial amb eix de l'EbreAquesta imatge se situa a la nova rotonda que hi ha a tocar de l'eix de l'Ebre, sortint d'Amposta pel cementiri. Fins la setmana passada hi havia una cruïlla on ara s'ha fet una rotonda que té un diàmetre reduït al centre, amb espai només per a una farola.

La urbanització d'aquesta zona és incomprensible. La construcció de la nova zona comercial està fent que es modifiquin coses que fa quatre dies que s'havien fet. No només aquí, si no que també a l'Av. Aragonesa hi ha un lateral tallat per les obres, i aquest tall es prolonga fins el centre de la plaça de la Castellania -per cert, algun viu va pensar que la rasa que es va haver d'obrir a la rotonda de la Castellania es podia tapar amb sorra, potser pensant que no marxaria d'allí-.

No és que les coses no s'hagin de fer si no que la planificació urbanística demostra ser pèssima quan ocorren aquestes coses. Feina doble, pagar dues vegades.

En un sentit semblant, fa no res que es va inaugurar l'avinguda del Canal Marítim, i la setmana passada hi havia un tram en obres un altre cop, segons sembla per l'enfonsament del paviment. Sort que la feina ben feta no té fronteres...

Creative Commons License + GNU FDL