divendres, 18 de juny del 2010

Nou Mac Mini amb HDMI

Aquesta setmana ja es pot adquirir a la botiga Apple el Mac Mini amb sortida HDMI. Altres característiques que té són les sortides USB (4), Firewire, Ethernet (RJ45), Mini DisplayPort o el lector de targetes SD. El processador és un Intel Core 2 Duo de 2,44 GHz o 2,66 GHz. Té 2 GB de RAM. Quant a disc dur, de partida té un modest disc dur de 320 GB i es pot posar un disc de 500 GB. Inclou també una unitat SuperDrive 8x. Quant a connectivitat de xarxa, a més de l'Ethernet inclou Bluetooth i Wifi 802.11n.



Aquesta evolució de Mac Mini era esperada, vista l'aparició al mercat d'ordinadors amb unes prestacions millors, amb sortida HDMI per a les televisions actuals i amb preus més reduïts. El rival directe del Mac Mini, en la meva opinió, és el Dell Inspiron Zino HD, amb un preu inicial de 329 euros, tot i que amb unes prestacions raonables passa a rondar entre els 400 euros i els 600 euros, en funció de la configuració i les ofertes. En el cas del Mac Mini, la configuració bàsica se situa en 779 euros i, amb un disc dur de 500 GB, 4 GB de RAM i teclat i ratolí sense fils, el preu ja arriba als 1000 euros.

Penso que Apple amb aquest producte està oferint unes prestacions que no sobresurten de la resta de competidors, amb uns preus massa elevats. Amb altres productes la diferència de preu es compensa però, amb el Mac Mini crec que no. Què en penseu?

Creative Commons License + GNU FDL