divendres, 13 de gener del 2006

Amposta

Llegia avui a La Veu de l'Ebre que els socialistes d'Amposta (un web poc actualitzat) s'han queixat del mal estat de la senyalització horitzontal dels carrers de la ciutat. Cal estendre la queixa a l'estat del ferm dels carrers, a les voreres i a l'estat de la neteja.

El ferm de molts carrers està molt malament. Clots cada dos per tres, tapats amb pedaços que no fan més que continuar fent-los irregulars i que desapareixen al cap d'un temps.

Tenim les bandes transversals que suposen una agressió per als vehicles. No es limiten a fer reduir la velocitat sinó que obliguen a aturar-se si t'aprecies el teu cotxe.

Les voreres també tenen els seus problemes, en la línia del ferm dels carrers (per cert, un dels més penosos és l'avinguda Aragonesa, des de fa massa anys oblidada).

I la neteja, una assignatura pendent. Els ciutadans som uns bruts, això d'entrada. Però, per posar un exemple, els dimarts hi ha mercat. La brutícia del mercat la generen els paradistes, que no la recullen. Aquesta brutícia acaben recollint-la els treballadors de la brigada. Tot i que, si viviu en un carrer dels que queda prop del mercat, potser la brutícia hi roman uns dies, potser fins i tot una setmana.