dissabte, 21 de gener del 2006

Les mentides de Jiménez Losantos

Acabo de mirar per damunt el recull del diàleg dels lectors amb Jiménez Losantos que Libertad Digital ha penjat al seu web. A banda de les mostres de com insulta i menteix aquest personatge dia a dia a la ràdio, aquí en teniu mostres escrites. Ja poden parlar de l'Iu Forn, ja, que aquest sí que es passa de la ratlla i ningú no pren papers en l'assumpte.

Hi ha una pregunta sobre si el PP guanyés les eleccions a Espanya faria tornar els papers de Catalunya a Salamanca. La resposta del predicador és d'incertesa però, perquè no està segur si a Catalunya regirà mai l'estat de dret o no. No cal més. Aquesta afirmació la repeteix aquest home cada dia. I mal que li pesi, se l'ha de comparar amb Goebbels, o amb la propaganda comunista -que tant coneix i de la que tant renega-. Les seves afirmacions les vol convertir en veritat mitjançant la insistència en emetre-les.

Em pregunto quan algú es prendrà seriosament respondre de manera que els mentiders, els crispadors, quedin en evidència davant dels espanyols. Almenys davant dels espanyols que, de bona fe, es creuen aquests individus que van de bons per la vida i que es refugien en les ones d'una cadena religiosa per insultar lliurement. Mentrestant continuarem tenint pràctiques demagogues i poc "esportives" de defensar les idees.