dijous, 3 de juliol del 2008

Amposta-Freginals, el problema un any després


Fa un any que la premsa local parlava de la situació que vivia una família que va veure com la seva finca, on hi ha casa seva, era afectada per l'obra de la nova carretera Amposta-Freginals. Ahir Carina Pello va afegir el següent comentari a l'entrada de fa un any, per explicar la situació en què es troben actualment ella i la seva família. Us el reprodueixo a continuació:

Avui fa un any que van irrompe al nostre domicili de manera il.legítima i encara no tenim cap solució al respecte. Els Jutjats estàn col.lapsats, la Generalitat es va prendre el seu temps.. i encara el 20 de març d´aquest any va enviar l´expedient d´Expropiació al Tribunal Provincial, però el Tribunal d´Expropiacions havia de respondre en deu dies i encara avui no tenim resposta.
Hem hagut de marxar de casa nostra i traslladar-mos a una altra població de lloguer,per tal de no exposar el nostre fill ,que ara te dos anys, als possibles efectes nocius del camp electromagnètic de l´Alta Tensió que passa per sobre la nostra casa. A més dels problemes de salud que hem tingut arran de tot això,s´ha de sumar el greuje econòmic que ens ha suposat tot aquest ERROR,tal i com ho va qüalificar el sr. Lluis Lacruz Allué (responsable de carreteres fa una any), pagament d´honoraris a Tècnics, A.P.I.S ,advocats i procuradors...pagament del lloguer d´un "mini pis (50m2)" i això sí seguim pagant els impostos de casa nostra l´IBI urbà residèncial.
NO HI HA JUSTICIA?

Creative Commons License