dilluns, 31 d’agost del 2009

Grups brossa a Facebook

Crec que fa un temps en vaig escriure però, no he trobat l'apunt. La qüestió és que de tant en tant reps invitacions a unir-te a grups que et prometen coses que, si no analitzes prèviament potser te les creus i t'hi uneixes de seguida. Aquestes promeses poden passar per dir-te que si t'uneixes al grup podràs saber qui consulta el teu perfil, o, com en el darrer cas que he conegut, podràs aconseguir un compte premium de Facebook.

Són grups brossa -spam-, els quals, com passa amb les cadenes -hoax- i el correu brossa, s'aprofiten de les persones per aconseguir, de forma fàcil i gratuïta una font de dades on enviar publicitat o simplement correu brossa.

El consell, igual que amb els missatges amb alertes urgents i falses que es van repetint cada cert temps -classificats com hoax- és no fer cas o bé primer esbrinar la veracitat d'allò que se'ns proposa. Després no haureu de penedir-vos de rebre correu que no voleu, per no dir que no haureu de penedir-vos de no rebre correus infectats per aquesta via.

Creative Commons License + GNU FDL