dissabte, 29 d’agost del 2009

Polèmica a Tortosa amb la Llotja

Un episodi més de la polèmica -crec que inútil- sobre si calia fer un concert o no a la Llotja del Parc de Tortosa per acomiadar-la abans que quedés tancada després de les reformes que s'hi fan. El PSC demanarà explicacions al ple, i avui es fa una concentració silenciosa. Sembla que tot surt del fotolog Estimo Tortosa, amb una petició del 21 d'agost, la qual ha acabat per generar una campanya a Facebook, amb un grup que té més de 200 adhesions.

Podem discutir sobre com de dialogant és el govern tortosí però, penso que, d'una banda no es pot plantejar una cosa des del dia 21 d'agost, si no que ha de ser amb més temps, per planificar actes; i de l'altra, penso que extrapolar 200 adhesions a l'opinió de la població i el jovent de Tortosa és arriscat. Si a més sumem l'interès dels partits de l'oposició posicionant-se a favor de la petició quan, si estiguessin governant de ben segur actuarien d'una altra manera, tot plegat sembla una polèmica innecessària, potser fruit de la poca activitat de l'estiu.

Creative Commons License + GNU FDL

2 comentaris:

Álvaro ha dit...

Diana!

Anònim ha dit...

ja sigue que els altres partits si aiguen interesat per apollarnos a nosaltres els jovens x interes comu de recuadar bots dubto mol que amb un altre partit pasiguen coses tan pesimes com esta fen Ferran bel.

Desde el primer dia que em ba saludar que li tinc mania, per vindrem en confianses de ser amics cuan no el coneixia de res, per els recaudaments que esta fen cap al seu compte bancari, per les nobes lleis del civisme on per desgracia tenim fonts que derroxen 300 litres diaris per no dir mes y estar proibit agafarne 5 litres en botella per un profit propi o que la gen mes desgraciada que podem trobarnos tingue que opta per el terra abans que al banc "prometo aber vist jo una persona dormir anterra abans que al banc."
per proibir que els nens i nenes puguen na amb una pilota de basket botanla per el carrer sense la temo de que un policia pugue "ROBARLOSI" xq la normativa civica proibeix els jocs al carrer sumanli una multa de 500 euros i el nen o nena ploran xq li an robat la pilota.

en total ODIO EL CIU, CACICS!!

Disculpeu la meba ortografia pero no se ascriure be, baig fen poc a poc xro els accents les B V H S C SS Ç mi costen "u.u"