dimecres, 19 d’agost del 2009

L'atenció a les embarassades a l'estiu

Avui teníem visita a la llevadora, al CAP d'Amposta, a les 19h. Hem tingut visita quasi a les 20:30h. Una hora i mitja més tard. Sembla que algú pensa que les visites de les embarassades a la llevadora poden durar entre 5 i 10 minuts, i no més de 15 minuts, com és habitual. Allí hi havia una colla de noies amb un estat avançat de gestació, esperant el retard de la visita, i amb la incomoditat que representa estar tant i tant de temps en una sala d'espera com aquella, amb un aire condicionat que no dóna prou per apaivagar la calor.

Aquest no és l'únic servei que disminueix en servei a l'estiu però, és el que hem patit i per això el comento. La gent paga la seguretat social tot l'any, no només entre setembre i juny però, veu que el servei disminueix perquè hi ha gent de vacances -cosa raonable-. I hi ha usuaris dels serveis de salut que requereixen la mateixa atenció, sigui gener o sigui agost.

Fa emprenyar veure-ho i espero que altres persones no hagin de patir aquesta situació en el proper període de vacances -perquè aquest ja està perdut, penso-.

Creative Commons License + GNU FDL

1 comentari:

Anònim ha dit...

Espera quan hagis d'anar al pediatre, i t'acabi atenent un metge generalitsta qualsevol, que amb molta sort s'haurà format al nostre país...

Mentre estudiants brillants no poden entrar a les nostres facultats de medicina per la falta de places, estem "important" personal de països on es treuen el títol però no tenen ni punyetera idea de res.