dimarts, 8 de juliol del 2008

Congrés de bous de corda


Al bloc La Via Augusta podeu llegir una entrada sobre el congrés de bous de corda celebrat a Amposta aquest cap de setmana passat. No repetiré tota l'explicació perquè podeu llegir-la allí. De fet, coincideixo en una pregunta que m'he estat fent. Com és que el barri del Grau, que no pensava fer bous, igual que l'any passat, aquest any li ha cedit el permís per fer-los a l'Ajuntament? És a dir, si no s'anaven a fer bous al Grau, suposo que en part per manca de suport del consistori quant a l'assumpció de la responsabilitat dels actes de bous, com passa amb les festes de l'Acollidora, com és que s'ha accedit a cedir els actes a l'Ajuntament? No seria lògic no acceptar-ho, com l'Acollidora, per mostrar el rebuig al suport per conveniència? Crec que cal preguntar-s'ho i que, l'any vinent, qui vulgui bous al Grau, que vagi a preguntar a l'associació de veïns i a l'Ajuntament si no se'n fan. I que consti, aquest no és un escrit ni a favor ni en contra dels bous, sinó per copsar una situació incongruent.

Creative Commons License

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no faré cap comentari sobre lo teu comentari que després t'ofens. ets molt bo.

Unknown ha dit...

Crec que amb educació es poden comentar moltes coses, sense que ningú no s'hagi d'ofendre. Quan escric al bloc i allò que dic és imprecís, equivocat o es discrepa, els comentaris estan per establir diàleg.

Com que no expliques els precedents del teu argument m'ho hauràs d'explicar. També seria interessant, tot i que estàs en el teu dret, que sapigues amb qui parlo, doncs almenys tu sí que saps amb qui ho fas.