dimecres, 30 de juliol del 2008

Desordre amb els senyals


Aquest matí arribant a Tortosa em trobo que a la zona de Jamones Daudén hi ha amagat al voral, prou tapat per les fulles dels arbres, un senyal d'entrada a població, amb la prohibició de circular a més de 50 Km/h. En una zona que es pot circular a 90 aquest senyal hauria d'estar més visibile i no trobar-te'l per sorpresa. A més, continuant la marxa, et tornes a trobar un senyal de 70 abans de la rotonda del monument al nus i un altre de 50. És a dir, en poc tros passes de tenir limitació fins 50 Km/h a tenir-la a 70 i novament a 50.

Un altre cas per fer-s'ho mirar és el senyal de 50 Km/h venint d'Amposta, a l'alçada de Vinallop, i tapat per un senyal indicant les diferents sortides de la rotonda a la qual s'arriba.

Podeu veure els senyals que comento al mapa següent:



Mostra un mapa més gran


Creative Commons License

2 comentaris:

jesus ha dit...

Em van posar una multa dient que només es pot circular a 90 amb foto al setembre passat i vaig aconseguir lliurar-me'n perque les senyals diuen a 100 i el radar de fotos no estava actualitzat. Coses que no passen mai...

ximo ha dit...

Per a "mear y no echar gota"
Si ja vaig a 50 ( o menys ), tot respectan el primer senyal, com poden prohibirme tot seguit anar a mes de 70?. O es que despres de la limitacio de 50 ( com hauria de ser, en tot cas ) n'hi ha una de finalitzacio de la prohibicio?