dilluns, 14 de juliol del 2008

Fent honor a la fama


Els toreros ampostins tenen fama de ser gent poc raonable. Segurament és un grup reduït la gent que no admet que hi hagi qui no combregui amb el seu punt de vista sobre els bous. Però, tot i ser un grup reduït, fan soroll, i fan honor a la fama que se'ls dóna. Hem passat el cap de setmana fora i avui veig al 3cat24.cat,  a Vilaweb i a La Via Augusta que la gent que es va manifestar contra els bous a Amposta, va ser increpada i agredida -tirar ous és agressió- per persones que no entenen de democràcia, ni de respecte per les idees de les altres persones. Que un ou toqués una nena de 7 anys és inadmissible, si no ho és ja que en tirin a la gent que es manifesta, en general. Troglodites del segle XXI? És això una conseqüència del clima potenciat pels polítics durant anys contra qui pensa diferent quant als espectacles amb animals? És patètic i vergonyós.

Hi ha un argument fal·laç que diu que la gent que va anar a manifestar-se ho va fer per provocar. Recordo haver anat jo a València per manifestar-me contra el PHN. Era per provocar o per reivindicar en un dels llocs on el missatge majoritari que arribava era a favor del transvasament? Crec que els convocants d'aquesta manifestació han pensat el mateix i que hauria d'haver-se respectat l'acte.


Creative Commons License

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Molts d'aquests troglodites boveros eren los mateixos troglodites nuseros que insultaven i agredien a altres ciutadans per ser simpatitzants d'un partit.

Tot eren i son uns troglodites.

Tot es relatiu en aquesta vida, Manel, pero si ho son ara, tambe ho eren llavors. Res justifica actituts com aquestes.

Ñu

Unknown ha dit...

Manel estic completament d'acord amb tu. Com es deia a l'anterior comentari, crec que a tots els llocs existeixen 'troglodites', però no per això s'ha de deixar de criticar uns fets vergonyosos.

Unknown ha dit...

Anònim, en el seu moment em vaig queixar -evidentment no era en aquest bloc- de les formes de protesta que van haver contra determinades persones.

I això no treu que aquests fets de dissabte siguin completament rebutjables.

Anònim ha dit...

Ui, el primer anònim me sembla que no sap molt bé de què parla.

Excepte molt poquetes excepcions, los "boveros" ampostins mai se van significar per anar a les manifestacions contra el trasvassament.

I com que sobre este tema no es pot parlar en total llibertat, jo m'acullo a enviar aquest comentari de forma anònima.