dijous, 17 de juliol del 2008

La nova residència d'avis d'Amposta


El 3cat24.cat publica la informació sobre la futura nova residència d'avis d'Amposta, amb una capacitat de 200 places i 50 places més de centre de dia. El pressupost del projecte és d'uns 12 milions d'euros i podria entrar en funcionament l'any 2010. M'ha sobtat però, un titular al web de Canal TE, on es pot llegir Dubtosa adjudicació del projecte d´una residència d´avis a l´empresa SAGESSA a Amposta. En el contingut de la notícia es diu que l'adjudicació del projecte no ha sortit a concurs públic, com es fa habitualment i com s'ha fet en poblacions veïnes. Estic segur que el procediment s'ha fet dins de la legalitat però, sí que sobta que un projecte així, de 12 milions d'euros, s'hagi atorgat directament a una empresa concreta.

Creative Commons License

3 comentaris:

Gustau Moreno ha dit...

Precisament, avui es presenta a Amposta la construcció d'una altra residència per a la gent gran. En aquest cas, es tracta d'un projecte privat, de L'Onada, empresa vinculada a Piso Perfecto i al mateix canal de televisió.

Anònim ha dit...

He vist la noticia a diversos llocs i no queda massa clar que es fa en realitat a Amposta.
El que es fa a Amposta es un centre sociosanitari o una residencia d'avis? un sociosanitari depent de la conselleria de sanitat, mentre la residencia de la d'Acció.
A les nostres Terres les places sociosanitaries les te en monopoli l'empresa sagessa, per tant crec normal que es doni a aquesta empresa si es l'adjudicataria de la Generalitat, si el que es vol es gaudir de places socio.
El problema de fons es politic, i mostra la dificultat de governar del tripartit, acció social depen d'esquerra mentre que sanitat depen del psc, i podriem dir que les relacions entre les dues conselleries no són les ideals...

Anònim ha dit...

Home no cal oblidar que Manel Ferre,a mes de Alcalde d'Amposta es tambe,treballador de Sagessa, o sigue que pudor,en fa.